Motores

Motores – Engine Hour Meter App for Android

Політика в області даних користувача

Ваша приватність

Моторес слідує усім вимогам законодавства щог захистити Вашу приватнісь. Наша політика конфіденційності це юридична заява, яке пояснює, яким чином ми можемо збирати інформацію від Вас, як ми можемо ділитися вашою інформацією, і як Ви можете обмежити наш спільний доступ до вашої інформації. Ви побачите умови в нашій політиці конфіденційності. Ці терміни мають значення, як описано в розділі визначень нижче.

Визначення

Знеособлена інформація” це інформація, яка не ідентифікую Вас і яку Моторес автоматично збирає, коли ви використовуєте додаток.
Особиста інформація” це непублічна інформація , яка ідентифікує Вашу особистість та отримана для того , щоб надати Вам в нашому додатку. Особиста інформація може включати в себе інформацію, таку як ім’я, адреса електронної пошти та іншу відповідну інформацію, яку Ви надаєте нам або що ми отримуємо про Вас.

Інформація яку Моторес збирає

Motores збирає тільки Знеособлену інформацію , необхідну для своїх цілей – підрахунок мотогодин. Моторес не збирає особисту інформацію ніяким чином.

Послуги Третіх Сторін

Моторес не має наміру передавати будь-яку інформацію третім особам.

Інформаційна безпека

Ми вживаємо відповідних заходів безпеки для захисту від несанкціонованого доступу або несанкціонованого зміни, розкриття чи знищення даних.

Безпека Дітей

Моторес не буде контактувати з дітьми віком до 13 років зі спеціальними пропозиціями чи маркетинговими намірами без дозволу батьків.
Моторес не буде контактувати ні з ким щодо спеціальних пропозиції чи з маркетинговими намірами.

Передача і розкриття інформації

Моторес не здає в оренду, не продає і не передає Вашу Особисту інформацію іншим людям (за винятком з вашої згоди) чи неафілійованим компаніям.

Оновлення Політики Конфіденційності

Ми залишаємо за собою право вносити зміни в політику конфіденційності в будь-який час. Ви повинні переглядати цю політику конфіденційності часто. У разі внесення суттєвих змін у цій політиці, ми можемо повідомити Вас на нашому сайті, на блозі, по електронній пошті або будь-яким способом, яким ми визначемо. Метод ми вибраємо на наш власний розсуд. Ми також змінимо “Дату останнього оновлення” на початку цієї Політики конфіденційності. Будь-які зміни, які ми робимо в нашій політиці конфіденційності вступають в силу з цієї дати останнього оновлення і замінюють собою всі попередні політики конфіденційності.

Питання про нашу практику конфіденційності або про цю Політику Конфіденційності

Якщо у вас є які-небудь питання про нашу політику конфіденційності або цієї політики, будь ласка, зв’яжіться з нами.